Σίτιση προσωπικού

Το προσωπικό μίας εταιρείας ή μίας εκδήλωσης είναι ο καθρέφτης των υπηρεσιών που προσφέρει. Γι’ αυτό και εμείς στην εταιρεία Papaspirou αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την ανάγκη σίτιση του προσωπικού της επιχείρησης ή της εκδήλωσής την οποία διοργανώνετε.

Υπάρχουν κανόνες που διέπουν τα επισιτιστικά μενού του προσωπικού. Εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες που θα φροντίσουν ώστε το προσωπικό να έχει την απαραίτητη ενέργεια και όρεξη για εργασία. Και μάλιστα με την απόλυτη υπευθυνότητα ποιότητας για την ευημερία του προσωπικού.

Αυτό στο οποίο δεν υπάρχει μέτρο είναι ο βαθμός απόλαυσης των προϊόντων. Το καθημερινό γεύμα εργασίας που θέλουμε να χαρίζει ενέργεια και ευεξία μπορεί να είναι ταυτόχρονα και το πιο απολαυστικό γεύμα. Κι αυτό είναι προτεραιότητα στην εταιρεία Papaspirou μιας και η πολυετής εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι το προσωπικό το οποίο απολαμβάνει το φαγητό του, είναι πολύ πιο αποδοτικό και φιλικό αμέσως μετά από ένα ελαφρύ αλλά πεντανόστιμο γεύμα.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο φροντίζοντας για μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Γι’ αυτό και συμπεριλαμβάνουμε στο μενού μας λαδερά, όσπρια και σαλάτες. Την ίδια στιγμή εκμεταλλευόμαστε τον πλούτο της μεσογειακής κουζίνας για τις επιλογές σε κρέας και ψάρι που προσφέρουμε, παραδίδοντας ένα άρτιο διατροφικά μενού κάθε ημέρα και κάθε εβδομάδα του μήνα.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια στις μερίδες, άψογο συγχρονισμό στο σερβίρισμα και φροντίδα ώστε όλα να είναι στη θέση τους και σε ιδανικές συνθήκες για το λίγο χρόνο που έχει το προσωπικό στη διάθεσή του για φαγητό, η εταιρεία Papaspirou εγγυάται να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Για να χαρίσει στο προσωπικό της εταιρείας ή της εκδήλωσής σας τη θρεπτική φροντίδα και το χαμόγελο που θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε εσάς.