Εταιρικά Δώρα

Ένα εταιρικό δώρο δεν είναι απλά μία επιβράβευση συνεργασίας, είναι ένα δώρο εκτίμησης προς κάποιους οι οποίου προσφέρουν τα μέγιστα στην ευημερία της εταιρείας σας. Γι’ αυτό και η δική μας πρόταση στο θέμα των εταιρικών δώρων είναι από καρδιάς.

Η εταιρεία Papaspirou αναλαμβάνει να προτείνει και να δημιουργήσει εξατομικευμένα εταιρικά δώρα. Σεβόμενοι τις ανάγκες σας, την οικονομική σας ευχέρεια αλλά και την παράδοση που μας δίνουν τα σχεδόν 80 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε δημιουργήσει και δημιουργούμε πολυποίκιλες και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις δώρων με γνώμονα την ευχαρίστηση εκείνου που θα παραλάβει το δώρο.

Παραδοσιακά οι εταιρείες επιλέγουν να προχωρήσουν σε εταιρικά δώρα προς τους εργαζομένους ή τους συνεργάτες τους, το πραγματοποιούν τις εορταστικές περιόδους, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Όποια και αν είναι η περίσταση, όποιος κι αν είναι ο παραλήπτης, φροντίζουμε να λάβει το καλύτερο δυνατό δώρο, επιλέγοντας είτε κάποια από τα εποχιακά λαχταριστά μας προϊόντα είτε τις γεύσεις που ταιριάζουν καθαρά στις δικές σας προτιμήσεις.

Ποντάροντας στην ποιότητα των προϊόντων μας και τη δημιουργική μας σκέψη, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε συνθέσεις από γευστικά προϊόντα και εξεζητημένες επιλογές που θα κάνουν το συγκεκριμένο δώρο απλά μοναδικό.

Εκπλήξτε τους με ένα λαχταριστό καλάθι με custom αρτοσκευάσματα & χειροποίητα σοκολατάκια, κερδίστε τις εντυπώσεις με μία tailor made γλυκιά δημιουργία που φέρει ένα χαρακτηριστικό της επιχείρησής σας. Οι άνθρωποί μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό πάνω ακριβώς στις δικές σας ανάγκες. Με σκοπό όχι μόνο να καλύψουν τις προσδοκίες σας αλλά και να κερδίσουν την καρδιά σας.

Δείξτε με μία τόσο απλή αλλά και τόσο σημαντική κίνηση ότι νοιάζεστε για τους συνεργάτες σας. Χαρίστε τους κάτι μοναδικό, με τη σφραγίδα ποιότητας και παράδοσης Papaspirou.