Πάρτυ Ενηλίκων

Οργανώστε κάτι μοναδικό για την ξεχωριστή σας ημέρα, είτε αυτή είναι γιορτή είτε είναι γενέθλια ή ακόμα και ένα απλό party μεταξύ φίλων. Το catering Papaspirou είναι εδώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες σίτισης και ποτού με μοναδικά μενού τα οποία έρχονται στα μέτρα σας για να ανταποκριθούν στις δικές σας προσδοκίες.

 

Χτίζουμε την εμπειρία βάσει των δικών σας προτιμήσεων. Η δυνατότητα live cooking από την έμπειρη ομάδα Papaspirou μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το πάρτυ σας με ολοκληρωμένα dinner buffet με φιλέτο μοσχαρίσιο μαγειρεμένο σε κενό αέρος, ριζότο και άλλα λαχταριστά εδέσματα. Αν προτιμάτε κάτι πιο θεματικό; Γιατί να μην οργανώσουμε για εσάς ένα κινέζικο ή ένα μεξικάνικο μενού για τους καλεσμένους σας.

 

Από την άλλη, αυτή είναι η ιδανική εκδήλωση για να κινηθείτε σαν άλλοτε στα παιδικά σας party, με party food, αλλά αυτή τη φορά με πιο ενήλικες γεύσεις. Τρομερές μπόμπες σε διαφορετικές γεύσεις, καναπεδάκια σε φοβερούς συνδυασμούς, ταρτάκια μπουκίτσες και μικρά αρτοποιήματα κάνουν την αρχή για να έρθουν μετά χορταστικά burger, μικρά πιροσκί λουκάνικο και ό,τι άλλο χωρά ο νους σας να “ντύσουν” το δικό σας μοναδικό party.

 

Προτιμάτε κάτι πιο εναλλακτικό; Το δικό σας party ενηλίκων μπορεί να χρειάζεται street food. Με τα μοναδικά μας χειροποίητα bao buns να μπαίνουν στο παιχνίδι δίπλα σε hot dog, burgers, τα γευστικότατα και τραγανότατα τσιπς πατάτας και άλλες μοναδικές επιλογές.

 

Αν πάλι θέλετε σε αυτό το πάρτυ, το φαγητό να είναι σερβιριστό, κατόπιν συνεννόησης, θα επιλέξουμε μαζί από τις πραγματικά απεριόριστες επιλογές ποιότητας και νοστιμιάς Papaspirou. Νόστιμο, σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό βγαίνει από το εργαστήριό μας για να έρθει να συναντήσει τη δική σας γευστική παλέτα και να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας.

 

Κι όταν έρθει η ώρα του γλυκού, εκεί και πάλι οι επιλογές μας είναι πολλές. Από ένα πολύχρωμο sweet station που θα μπορούν να επισκέπτονται οι καλεσμένοι σε κάθε ευκαιρία, σε μικρά γλυκά ταρτάκια, εκλεράκια, σουδάκια και βγαίνουν φρεσκότατα από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μας.

 

Εκεί όπου για το δικό σας πάρτυ ενηλίκων μπορούμε να ετοιμάσουμε μοναδικές τούρτες σε κλασικές ή και πιο ιδιαίτερες γεύσεις. Κι αν θέλετε να κλέβει και η εμφάνιση την παράσταση, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε στο να δημιουργήσουμε μία τρισδιάστατη τούρτα με θέμα που θα επιλέξετε εσείς και σχέδιο που θα σας προτείνουμε εμείς για μία νόστιμη, φρεσκότατη και πολύ instagramική τούρτα.