Επετειακές γιορτές

Η συμπλήρωση κάποιων χρόνων λειτουργίας μιας εταιρείας είναι ορόσημο όχι μόνο για τα χρόνια που προηγήθηκαν αλλά και για τα χρόνια που έπονται. Η εταιρεία Papaspirou αναλαμβάνει με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μιας τόσο σημαντικές στιγμής για την εταιρεία σας, να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σίτισης και catering για την εκδήλωση που θα ετοιμάσετε.

Είτε πρόκειται για έναν μικρό εορτασμό στα γραφεία σας είτε για κάποιο μεγάλο party σε χώρο εκδηλώσεων, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ζητούμενο και να φροντίσουμε ώστε εσείς, και οι άνθρωποι της εταιρείας σας, να λάβετε την καλύτερη δυνατή περιποίηση.

Αν πρόκειται για μία πρωινή εκδήλωση, τα Papaspirou θα σας προσφέρουν ένα μοναδικό brunch, κομμένο και ραμμένο για την περίσταση. Μοναδικές επιλογές από το τμήμα αρτοποιίας και σφολιατοποιίας, πιάτα που αρμόζουν σε έναν πρωινό μπουφέ αλλά και δικές σας γευστικές επιλογές συνδυάζονται για να σας χαρίσουν ένα φανταστικό πρωινό. Όλα αυτά συνοδεία γλυκών αλλά και μοναδικών ροφημάτων που αρμόζουν στην περίσταση. Από κλασικές επιλογές σε καφέ, τσάι και χυμούς μέχρι πρωτότυπα ροφήματα αλλά και ελαφρά εορταστικά cocktail.

Αν πρόκειται για μεσημεριανή ή βραδινή εκδήλωση, εκεί είναι που θα έχετε την χαρά να απολαύσετε μοναδικά μενού μαγειρεμένα αποκλειστικά για εσάς, βάσει των δικών σας προτιμήσεων. Δημιουργούμε από το μηδέν το μενού των προσδοκιών σας είτε επιθυμείτε να ετοιμάσουμε έναν μπουφέ με finger food για τους εργαζομένους σας είτε επιθυμείτε να διοργανώσετε ένα cocktail party με περαστό finger food για τους συνεργάτες σας και τους προμηθευτές σας. 

 

Σε έναν τόσο σημαντικό εορτασμό, απαλλαγείτε από το άγχος της οργάνωσης της επισίτισης και αφήστε την εταιρεία Papaspirou να ετοιμάσει για εσάς το ιδανικό μενού. Για να μπορείτε να εορτάσετε την επέτειο και να χαρείτε τη στιγμή με την εγγύηση ποιότητας Papaspirou.