Κοπή πίτας

Η αρχή κάθε χρονιάς φέρνει όχι μόνο νέους στόχους για εσάς και την εταιρεία σας αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να δείξετε στους ανθρώπους που δουλεύουν για εσάς την ευγνωμοσύνη σας για τη χρονιά που πέρασε και την ανυπομονησία σας για εκείνη που ξεκινά.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι συνήθως για πολλές εταιρείες μία τυπική εκδήλωση. Κι όμως, μπορείτε κάθε γιορτινή ευκαιρία να την μετατρέψετε σε ένα αξέχαστο γεγονός μόνο και μόνο με τις επιλογές ποτού και φαγητού που η εταιρεία Papaspirou μπορεί να σας προσφέρει. Όποια ώρα της ημέρας και αν επιλέξετε να κάνετε την εκδήλωσή σας, εμείς είμαστε εκεί για να σας προσφέρουμε τις άρτιες υπηρεσίες μας και για να χαρίσουμε σε εσάς και τους ανθρώπους της εταιρείας σας, μοναδικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις για να συνοδεύσετε τις ευχές για τη νέα χρονιά.

Για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που προηγούνται των ημερών ξεκούρασης, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα ελαφρύ party menu με finger food και ποτά της επιλογής σας. Για να ευχηθείτε με τον ιδανικό τρόπο “Καλά Χριστούγεννα” και να προετοιμαστείτε για τις ημέρες χαλάρωσης και εορτασμού.

Αν μάλιστα θέλετε σε αυτή τη γιορτή να είναι καλεσμένα και τα παιδιά των εργαζομένων σας, μπορούμε με μερικές μικρές πινελιές, όπως ένα φανταστικό χρωματιστό Xmas Candy Bar ή ειδικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις αποκλειστικά για παιδιά, να μετατρέψουμε τη Χριστουγεννιάτικη σας γιορτή σε ένα happening για μικρούς και μεγάλους.

Για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προτείνουμε κάτι ελαφρά διαφορετικό. Ξεκινώντας από τον πρωταγωνιστή της εκδήλωσης, την ίδια την πίτα η οποία είναι πεντανόστιμη, φτιαγμένη με φροντίδα, μεράκι και τα αγνότερα υλικά όλων. Οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν κι εσείς θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 διαφορετικές εκδοχές: αφράτο κέικ μαρέγκας αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκαλιού και λευκό αμύγδαλο ή πολίτικη συνταγή με φρέσκια μαστίχα και μαχλέπι, για να απολαύσετε στην υγειά της νέας δημιουργικής σας χρονιάς.

Αν πάλι θέλετε αυτή η εκδήλωση να είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, δεν έχετε παρά να μας επιτρέψετε να σχεδιάσουμε για εσάς το ιδανικού μενού για τους εργαζόμενους σας ώστε αμέσως μετά την σύντομη τελετή και τις ευχές, να απολαύσουν έναν χορταστικό μπουφέ με ποιοτικές και νόστιμες επιλογές, σε αλμυρό και γλυκό. 

Η ώρα που θα λάβει χώρα η εκδήλωση και το αν θα συνεχίσουν να εργάζονται μετά το πέρας της, θα καθορίσει σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό και το αν θα προχωρήσουμε με finger food ή κανονικό μπουφέ. Σεβόμενοι τις δικές σας ανάγκες αλλά και των εργαζομένων σας ώστε αυτό το γεύμα να προσφέρει ουσιαστικά στην ημέρα τους και να μην τους επιβαρύνει για τη συνέχεια.

Αφεθείτε στη φροντίδα των ανθρώπων Papaspirou και δοκιμάστε μερικές από τις καλύτερες γεύσεις που έχετε συναντήσει ποτέ σε ανάλογες εκδηλώσεις. Όλα αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στα έξι τμήματα παραγωγής Papaspirou αλλά και της πολυετούς εμπειρίας μας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.