Papaspirou: Μαζί δημιουργούμε γευστικές ιστορίες

Επιστρέφοντας σταδιακά  και με ασφάλεια στην κανονικότητα, τι μας έλειψε περισσότερο; Σίγουρα οι απλές, καθημερινές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους, οικογένεια και φίλους. Να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να παίξουμε επιτραπέζια, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και φυσικά  να γευτούμε λαχταριστές, νόστιμες λιχουδιές.

Τα απολαυστικά μενού μας  είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή και για οποιαδήποτε περίσταση. Επιλέξτε ανάμεσα σε παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις, αυθεντικά διεθνή πιάτα, τις πιο γευστικές επιλογές finger food,  πρακτικές προτάσεις για παιδικά πάρτι, σπιτικό παγωτό, γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής, coffee treats, τούρτες γενεθλίων, κα.

Δείτε τα μενού μας και επικοινωνήστε μαζί μας  τηλεφωνικώς για την παραγγελία σας. Καλέστε στα κεντρικά μας στο 2102409235- εσωτερικό 2 Τμήμα Catering ή απευθείας στα καταστήματά μας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αχαρνές, Αμπελόκηπους).

Η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας ή και η παράδοση κατ’ οίκον θα σας λύσει τα χέρια επιτρέποντας να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα υπέροχα σπιτικά buffet.

Και μη ξεχνάτε..Μένουμε ασφαλείς, προστατεύοντας τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε!

#Papaspirou #FoodTales #MadewithLove

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest