Επιλέξτε παραδοσιακές, νηστίσιμες προτάσεις για το σαρακοστιανό τραπέζι!

Δημιουργούμε μαζί το πιο απολαυστικό  νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρα για όπου και το περάσετε!

Η Καθαρά Δευτέρα είναι προ των πυλών και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και φυσικά το παραδοσιακό Σαρακοστιανό τραπέζι που δίνει και το έναυσμα της νηστείας.

Οι παραδοσιακές, νηστίσιμες προτάσεις Papaspirou θα κάνουν τα Κούλουμα νόστιμα και τη Σαρακοστή άκρως λαχταριστή! Όπως κάθε χρόνο δημιουργούμε για εσάς περισσότερες από 30  αλμυρές και γλυκές προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα αλλά και όλη την περίοδο της Σαρακοστής.

Από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας θα βρείτε στα καταστήματά μας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Ψυχικό, Αμπελόκηπους & Αχαρνές)  αχνιστή λαγάνα σε 2 εκδοχές (σταρένια & ολικής), μία πλούσια ποικιλία από γλυκά όπως σιμιγδαλένιο χαλβά, μηλοπιτάκια, σκαλτσούνια αμυγδάλου, λουκουμαδάκια & κουρκουμπίνια με θυμαρίσιο μέλι Κάσου.

Και φυσικά, θα μπορείτε να επιλέξτε από ένα πλήθος γευστικών σαρακοστιανών πιάτων για να πλαισιώσετε το τραπέζι σας. Ξεκινήστε από τα απαραίτητα συνοδευτικά για τη λαγάνα: ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, φάβα και συνεχίστε με πατατοσαλάτα, σαλάτα Πιάζ με μαυρομάτικα φασόλια, χορτοπιτάκια αλλά και τη δημοφιλή Πίτσα Κυθήρων με φρέσκια & λιαστή ντομάτα, πιπεριές & ελιές.

Επιλέξτε θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά γεμίζοντας ένα τραπέζι που μυρίζει Ελλάδα! Γίγαντες φούρνου, ντολμαδάκια γιαλατζί, τραγανοί ρεβυθοκεφτέδες & ταραμοκεφτέδες, γαρίδες βραστές, καλαμαράκια τηγανιτά, σουπιές με σπανάκι, σπαγγέτι κολοκυθιού με γαρίδες καθώς και το πατροπαράδοτο χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι.  Εμείς βάζουμε τις χειροποίητες σαρακοστιανές λιχουδιές και εσείς επιλέξτε που και με ποιους θα περάσετε

Αν θέλετε να οργανωθείτε εγκαίρως και να απολαύσετε την Καθαρά Δευτέρα μακριά από την κουζίνα, υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε εκ των προτέρων ότι χρειάζεστε για το Σαρακοστιανό τραπέζι και να παραλάβετε την παραγγελία σας  από κάποιο κατάστημά. Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Τμήμα Catering: 2102409235 είτε με κάποιο από τα καταστήματά μας.

Δείτε το μενού μας εδώ:

Επιλέξτε παραδοσιακές, νηστίσιμες προτάσεις για το σαρακοστιανό τραπέζι! ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest