25η Μαρτίου, η γιορτή της άνοιξης με τις παραδοσιακές γεύσεις

Η 25η Μαρτίου είναι η διπλή γιορτή της άνοιξης που φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους, γύρω από εορταστικά τραπέζια και παραδοσιακές γεύσεις.

Αγαπημένες συνταγές όπως ο τηγανητός μπακαλιάρος και η σκορδαλιά, που έχουν την τιμητική τους, μαζί με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και βραστά λαχανικά, συμπεριλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο μενού που δημιουργήσαμε για το παραδοσιακό τραπέζι της ημέρας.

Δημιουργούμε για εσάς, εύκολά και νόστιμο το γιορτινό τραπέζει της ημέρας! Μπακαλιάρος σκορδαλιά,  φασόλια μαυρομάτικα, ποικιλία από βραστά λαχανικά: παντζάρια, χόρτα, κολοκυθάκια αλλά και σουβλάκι ψητών λαχανικών γεμίζουν το εορταστικό τραπέζι με γεύσεις αυθεντικές. Για τους μικρούς μας φίλους δημιουργήσαμε μια γευστική και υγιεινή έκπληξη με χειροποίητα fishsticks μπακαλιάρου και σπιτικό πουρέ πατάτας.

Για την γλυκιά απόλαυση της ημέρας, επιλέξετε από τα νηστίσιμα γλυκά όπως χαλβά σιμιγδαλένιο, σκαλτσούνια καθώς και άλλες λαχταριστές προτάσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest