“Στρώνουμε” μαζί το τραπέζι της 25η Μαρτίου

Φέτος θα γιορτάσουμε διαφορετικά την 25η Μαρτίου. Η μεγάλη εθνική επέτειος πλησιάζει και παρόλο που #μένουμε_σπίτι μπορούμε να κάνουμε τη μέρα αυτή ξεχωριστή, τιμώντας τις παραδόσεις. Φροντίζουμε για εσάς το παραδοσιακό τραπέζι της ημέρας δημιουργώντας όπως κάθε χρόνο ένα ολοκληρωμένο μενού για μικρούς και μεγάλους.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά, φασόλια μαυρομάτικα, ποικιλία από βραστά λαχανικά: Παντζάρια, χόρτα, κολοκυθάκια αλλά και σουβλάκι ψητών λαχανικών είναι χαρακτηριστικές προτάσεις της ημέρας. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους μικρούς τους φίλους, δημιουργώντας ένα special γεύμα για αυτούς: Fish sticks μπακαλιάρου με σπιτικό πουρέ πατάτας.

Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας νηστίσιμα γλυκά όπως χαλβά σιμιγδαλένιο, σκαλτσούνια καθώς και άλλες λαχταριστές προτάσεις.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς για την παραγγελία σας έως αυτή τη Δευτέρα 23/03 στις 15:00, στο Τμήμα catering: 2102409235 -εσωτερικό (2).

Η παραλαβή των παραγγελιών σας θα πραγματοποιείται την Τετάρτη 25/3 από τις 12:00 το μεσημέρι από όποιο κατάστημα Papaspirou (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αχαρνές, Αμπελόκηποι) έχετε προεπιλέξει.

Δείτε το αναλυτικά παρακάτω το ολοκληρωμένο μας μενού για την 25η Μαρτίου.

Χρόνια πολλά σε όλους. Μένουμε σπίτι και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

"Στρώνουμε" μαζί το τραπέζι της 25η Μαρτίου ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
Μενού 25ης Μαρτίου

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest