Η φιλοσοφία μας

Όλα ξεκινούν από την οικογενειακή μας παράδοση. Και η παράδοση στην οικογένεια Παπασπύρου είναι συνυφασμένη με έναν υπέροχο κόσμο γεύσης.

Οι γευστικές εμπειρίες είναι άλλωστε αυτές που ομορφαίνουν τη ζωή μας. Όπως το χαμόγελο όταν απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας παγωτό, τα γέλια γύρω από το Κυριακάτικο τραπέζι,  οι ευχές την ώρα που μια τούρτα μοιράζεται, η προσμονή για την πρώτη μπουκιά από μια αχνιστή πίτα.

Σε αυτές τις στιγμές χαράς θέλουμε να πρωταγωνιστούν οι αυθεντικές, χειροποίητες δημιουργίες Παπασπύρου. Και με αυτήν την επιθυμία πορευόμαστε  από το 1940.

Αντλώντας έμπνευση από τη γευστική μας παρακαταθήκη και έχοντας ως βασική αξία μας την ποιότητα  δημιουργούμε εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα από τις καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες.

Φροντίζουμε το όνομα Παπασπύρου να ταυτίζεται πάντα  με την παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού.  Και επιπλέον συνεχίζουμε να είμαστε  πρωτοπόροι  στη  δημιουργία σπιτικού φαγητού  καθώς και στην διοργάνωση Catering. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας εξελίσσουμε τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων και αξιοποιούμε όλα εκείνα τα λαχταριστά μυστικά που περνάνε από γενιά  σε γενιά 75 χρόνια τώρα.

Γιατί  θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Όπως τότε και για πάντα.