Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Υποστηρίζουμε το συνάνθρωπο

Η μέριμνα για το κοινωνικό σύνολο αλλά και η κοινωνική ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι βασικές αξίες της εταιρίας Παπασπύρου.

Η ποσότητα των προϊόντων που περισσεύει και δεν πωλείται από τα καταστήματα Παπασπύρου συγκεντρώνεται καθημερινά και δίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών. Πρόκειται για μια προσφορά ανθρωπιάς και συμπαράστασης σε άτομα που αντιμετωπίζουν ουσιώδη προβλήματα διαβίωσης.

Παράλληλα, παρέχονται χορηγίες και γίνονται δωρεές σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συλλόγους και κοινωφελή ιδρύματα. Κατά παράδοση, ειδικά τις περιόδους των Γιορτών, οι φιλανθρωπικές ενέργειες της εταιρίας ανακουφίζουν και δίνουν χαρά σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον

Η εταιρία Παπασπύρου έχει υιοθετήσει ένα σύγχρονο τρόπο παραγωγής προϊόντων σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα, ο οποίος σέβεται απόλυτα το περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτής της εταιρικής  πολιτικής έχει κατασκευαστεί μία δεξαμενή χωρητικότητας 50 τόνων, όπου αποθηκεύεται το λάδι, το οποίο στη συνέχεια διατίθεται σε εξειδικευμένη εταιρεία για τη μετατροπή του σε βιοκαύσιμο.

Επιπλέον όλα τα είδη συσκευασίας καθώς και τα υπόλοιπα  αναλώσιμα, όπως χαρτόνια, κουτιά, χάρτινες σακούλες και πλαστικά ποτήρια, είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.