Εταιρικές Εκδηλώσεις

Με μια σπουδαία οικογενειακή παράδοση 75 ετών, δημιουργικούς επαγγελματίες αφοσιωμένους στη γεύση και ανεξάντλητες επιλογές χειροποίητων προϊόντων, η εταιρία Papaspirou παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering κορυφαίας ποιότητας.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντλούμε έμπνευση από τη γευστική μας κληρονομιά, βασιζόμαστε στην πολυσύνθετη παραγωγή μας για να δημιουργήσουμε αμέτρητους συνδυασμούς γεύσεων και με πολύτιμο σύμμαχο την μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων μας σας προσφέρουμε τις πιο απολαυστικές και ευρηματικές προτάσεις για κάθε είδους εταιρική εκδήλωση.

Δίνοντας πάντα έμφαση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και στην άρτια παρουσίαση, η ομάδα Papaspirou δημιουργεί tailor made menus για εταιρικά meetings και επιχειρηματικές ημερίδες, επαγγελματικά σεμινάρια αλλά και διοργάνωση εγκαινίων.  Ετοιμάζουμε υπέροχες ποικιλίες γεύσεων για coffee & lunch breaks καθώς και προσεγμένα πιάτα της αρεσκείας για εταιρικά γεύματα, cocktail party ή παρουσιάσεις προϊόντων. Φροντίζουμε να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές, “σπιτικές” προτάσεις σίτισης προσωπικού για να δώσουμε μια αίσθηση φροντίδας στον εργασιακό σας χώρο και είμαστε σε θέση να παρασκευάσουμε λαχταριστά promotional kits και εταιρικά δώρα για κάθε περίσταση. Αναλαμβάνουμε την ετοιμασία ποικίλων εκλεκτών εδεσμάτων για συνέδρια μικρής και μεγάλης κλίμακας και μπορούμε να προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες τα εποχιακά και εορταστικά μενού μας.

Όποια και αν είναι η αφορμή αλλά και η επιθυμία σας, εμείς θα την προσεγγίσουμε με απαράμιλλο επαγγελματισμό και φρέσκες, καινοτόμες ιδέες. Εστιάζοντας στην ευρεία γκάμα γεύσεων και έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρουμε custom made λύσεις μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που για εμάς είναι το ζητούμενο: ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες.

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις CATERING Papaspirou θα σας ταξιδέψουν σε έναν υπέροχο κόσμο γεύσης που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και βασίζεται στα πολυσύνθετα μενού μας, τις εποχιακές μας προτάσεις και την αγάπη μας για το πραγματικά ποιοτικό φαγητό.

MENUS