Τα νέα μας

Βραβείο «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS» στην εταιρία PAPASPIROU

για τα 78 Χρόνια ιστορίας, παράδοσης, γεύσης, ποιότητας στην Ελληνική αγορά

 

Η εταιρία μαςβραβεύτηκε ως «ΑΙΩΝΟΒΙΟ BRAND» για τα 78 χρόνια συνεχόμενης και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εστίασης, στα πλαίσια της τελετής απονομής βραβείων «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Από γενιά, σε γενιά…σε γενιά…», η οποία διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

Η διάκριση αυτή αποτελεί άλλη μία αναγνώριση για την εταιρία Papaspirou καθώς επιβραβεύει τη μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Εδώ και 78 χρόνια τα χειροποίητα προϊόντα μας πρωταγωνιστούν στις πιο «γευστικές» στιγμές των καταναλωτών μας. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας βρίσκεται στο συνδυασμό της υψηλής ποιότητας και της εξέλιξης του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής των προϊόντων αξιοποιώντας όλα εκείνα τα λαχταριστά μυστικά που περνάνε από γενιά  σε γενιά.

Τα βραβεία «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Από γενιά, σε γενιά … σε γενιά…», αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για την επιχειρηματικότητα μιας και μέσω αυτών ενισχύεται η ιδιωτική πρωτοβουλία προκειμένου να συνεχίζει, να δημιουργεί και να προσφέρει στον τόπο μας ευημερία και ανάπτυξη, θυμίζοντάς σε όλους πως η επιχειρηματικότητα έχει λαμπρό παρελθόν, ισχυρό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Τα βραβεία απένειμαν εξέχουσες προσωπικότητες και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Οργανισμών της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής όπως ο κος Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), ο κύριος  Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος – Εκτελεστικός του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) , η κυρία  Έφη Ιωάννου, Γενική Διευθύντρια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), ο κος Μακρής Αντώνης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) , ο κ. Νικόλαος Σαλαβράκος, Αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τ. Ευρωβουλευτής και ο κύριος Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του δικτύου της Ευρώπης για την Επιχειρηματική Ηθική.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων συμμετείχαν, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον τύπο.